Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Sud в mobile.bg

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Sud в mobile.bg

Колеги първо искам да кажа че не пускам темата с цел реклама!! Случайно попаднах на обявата и реших да я пусна тук защото сигурно има мераклии, а Sud се среща много рядко!! Съжалявам и ако темата не е за тук!! Колета изглежда гледана и ако имах възможността и финансите да взема още една кола нямаше да се поколебая!! Ще се радвам да я видя в проектите тук!!

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...308&f1=details

При тия неща, които чета, според мен продавача по-скоро е изпуснал една нула накрая...
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
    BMW 328i

Comment

някой да пали за Видин и да я взима
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Знам за една във Варна която се възстановява от доста време и май по-бързо ще изгние отколкото да се възстанови .
        Ако има интерес може да разровим и да намерим собственика .
        Алфата се намира в един заден двор на ул.Басонович и ул.Железни врата .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ужано красив екземпляр!!!!!
          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Абе и аз я видях тази,точно Суд-а ми е много любим модел,ама верно 500 лв ми се виждат адски малко,тя ми изгледжда пребоядсвана,то само боята не може да си плати,не знам,ако беше в София щях да ходя да я видя,ма Видин е далечко.
            Alfa 155 1.7,1.8 ex
            Alfa 166 2.4 3 ex
            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Е то като гледам и на тая цена никой не я грабнал, а какво остава за повече пари?
              Това, че е кърпена може да е много хубаво, ма може и да е много лошо, ако не е направена и консервирана както трябва.

Сигурен съм, че и моята 33-ка ако я пусна за продажба на същата цена, няма да има почти никакъв интерес. Ако пък я пусна на по-висока цена, тогава няма да има абсолютно никакъв интерес.

Та не виждам нищо чудно в цената, просто човека, който я продава е реалист.
              Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 18:25.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

говорих с човека, цената е 500лв, даже днес имало клиент който цял да ходи да я гледа, някой от софия да си признава кой е без бой
                Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                  Е то като гледам и на тая цена никой не я грабнал, а какво остава за повече пари?
                  Това, че е кърпена може да е много хубаво, ма може и да е много лошо, ако не е направена и консервирана както трябва.

Сигурен съм, че и моята 33-ка ако я пусна за продажба на същата цена, няма да има почти никакъв интерес. Ако пък я пусна на по-висока цена, тогава няма да има абсолютно никакъв интерес.

Та не виждам нищо чудно в цената, просто човека, който я продава е реалист.
                  За кърпенето съм съгласен,но ако имах възможност веднага я взимам,дори и да беше на по-висока цена,ма аз съм идиот
                  Alfa 155 1.7,1.8 ex
                  Alfa 166 2.4 3 ex
                  155 1.8 MY 95 sport

Comment

Преди няколко дни мислех да пускам тема в раздела дали сред нашите съфорумци има притежател на подобна колица тази е супер много ме кефи

ПП: а да има някой с Алфа Арна? 70% Нисан ама все пак има ли някой?
                    92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                    95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                    90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                    00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

тука има 1 арна дето гори много масло, и една друга изоставена
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
                        Преди няколко дни мислех да пускам тема в раздела дали сред нашите съфорумци има притежател на подобна колица тази е супер много ме кефи

ПП: а да има някой с Алфа Арна? 70% Нисан ама все пак има ли някой?
                        Аз имах Арна, ма отиде на скрап. Остана само сърцето на колата.
                        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                          Аз имах Арна, ма отиде на скрап. Остана само сърцето на колата.
                          Тази с откъснатия преден мост пред блока ти я помня тук в Троян има една която си е в движение само че е с 5 врати и с мотор 1.2 преди сегашната ми 33-ка се бях разцентровал да я взимам и да слагам по истински мотор купето поне на вид го бива даже имам и снимки някъде трябва да постна
                          92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                          95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                          90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                          00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Тази на ул.басанович е до нас и я знам не е в много добро състояние а тази за тизи пари си е добра оферта дано да попадне в добри ръце
                            alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

Сега звънях на човека , каза че е спазарена вече иначе беше подходящ подарък за рождения ми ден в събота
                              Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Working...
                              X